Povpraševanje

T: +386 (0)59033409

E:  info@z-home.si

Smart Living

SMART LIVING

Čas je za pametno bivanje. Z integracijo sistema za pametni dom boste vaš dom spremenili v povezan ekosistem, kjer vse naprave delujejo povezano in po vaših željah. Pametni dom ponuja neskončno možnosti. Edina meja je vaša domišljija.

Z-Wave Avtomatizacija

AVTOMATIZACIJA

Popolna ali delna avtomatizacija? Izbira je vaša. Z-Wave sistemi za pametni dom uporabniku omogočajo izjemno fleksibilnost. Avtomatizirate lahko luči, rolete, multimedijske sisteme, ogrevanje, irigacijske sisteme in še veliko več.  

Z-Wave Scene

SCENARIJ ZA VSAKO PRILOŽNOST

Pametni dom vam omogoča, da vašim napravam poveste točno kako naj se vedejo ob določenem času. Z uporabo scen lahko vaše bivanje poenostavite in v vašem domu ustvarite čudovito vzdušje. Ustvarjate lahko urnike ogrevanja, zalivanja vrta in celo pranja perila. Ko se vračate s službe z enim pritiskom gumba na vašem telefonu zaženete sceno "prihajam domov" in, ko se vrnete bo vaš dom pripravljen za večerno sproščanje.

Varnost v pametnem domu

VARNOST

S pametnim domom imate vaš dom pod nadzorom kjerkoli in kadarkoli. Ko greste na dopust lahko v vašem domu simulirate prisotnost in s tem odganjate potencialne nepridiprave. Prav tako lahko z različnimi senzorji preverite ali ste pustili odprta vrata ali okna. V pametni dom lahko vključite domofon in ga povežete s funkcijo odklepanja in zaklepanja vrat.

Prihranite z z-wave tehnologijo

PRIHRANKI

Pametni dom ve koliko energije porabijo naprave v vašem domu. Sistem vam omogoča, da izmerite točno porabo v vašem domu, jo analizirate in optimizirate glede na vaše potrebe. S pametnim domom lahko privarčujete tudi do 30%. 

Oddaljen dostop do pametnega doma s kjerkoli na svetu

ODDALJEN DOSTOP

Do vašega doma boste lahko dostopali in z njim upravljali s kjerkoli na svetu preko telefona, tablice ali računalnika. Ne glede na to ali ste v službi, na dopustu ali na izletu z družino, vedno boste lahko prepričani, da je za vaš dom poskrbljeno.

Z-HOME.SI kontakt

ZAHTEVAJTE PONUDBO

Gradite, prenavljate hišo? Želite v vaš že postavljen dom vnesti pametni dom? PIŠITE nam ali nas POKLIČITE in povejte kaj želite ali vprašajte za nasvet. Poslali vam bomo celovito in konkurenčno ponudbo.