Povpraševanje

T: +386 (0)59033409

E:  info@z-home.si

ČLANSTVO V Z-WAVE ALLIANCE

01.02.2018 15:29

Z novim letom smo postali član zveze Z-WAVE ALLIANCE

Pridružili smo se zvezi Z-Wave Alliance

 

z-wave alliance in z-wave standard

 

Namen in poslanstvo zveze Z-Wave Alliance je razvoj in vzdrževanje Z-Wave standarda. Zveza zagotavlja medsebojno delovanje vseh naprav, ki nosijo z-wave logotip. Le ta strankam, proizvajalcem in integratorjem, pomeni zagotovilo, da bodo njihovi produkti kompatibilni tudi z že obstoječimi napravami na trgu. Poleg tega, zveza skrbi tudi za povečanje prepoznavnosti in ozaveščenosti o Z-Wave tehnologiji med potrošniki, organizira dogodke in priložnosti za partnerje zveze ter ponuja vrsto izobraževanj za razvijalce, inženirje in integratorje.

 

Zvezo Z-Wave Alliance je leta 2005 ustanovila skupina vodilnih proizvajalcev (Danfoss, Leviton, Universal Electronics...) izdelkov za nadzor doma. Nezadovoljstvo s poplavo nekompatibilnih tehnologij, spodleteli poskusi standardizacije ter preveliki stroški tako za proizvajalce in prodajalce kot tudi za potrošnike, je privedlo do sodelovanje z izumitelji Z-Wave tehnologije podjetjem Zensys. Sodelovanje je hitro obrodilo sadove in nastala je zveza Z-Wave Alliance.

 

 

i2g d.o.o. postal član z-wave alliance

 

Z novim letom smo se v podjetju I2G d.o.o. pridružili zvezi Z-Wave Alliance.

Kot partner zveze bomo strankam nudili boljšo storitev, hitrejši dostop do produktov, novosti, tehničnih zanimivosti in še kaj.

 

Predvsem pa naše članstvo v zvezi pomeni zagotovilo strankam, da ponujamo kvalitetno, zanesljivo rešitev, ki jo v vaš dom implementiramo strokovno in zanesljivo.

Z-Wave Pametni Dom