Povpraševanje

REFERENČNI PROJEKT: DANALOCK V AIRBNB-ju

05.04.2019 16:16

V Ljubljani smo v AirBnB vgradili Danalock pametno ključavnico s pripadajočimi elementi in stranki omogočili avtomatski check in za svoje goste.

OPREMILI SMO AIRBNB V LJUBLJANI

 

V Ljubljani smo z Danalock pametno ključavnico in nekaj dodatnimi elementi za pametni dom opremili AirBnB. Glavna želja stranke je bila oddaljeno spreminjanje PIN kode za dostop do stanovanja in s tem poskrbeti za avtomatski check in ob prihodu gosta.

 

TEHNOLOGIJA IN NAPRAVE:

-VERA PLUS, z-wave krmilnik za pametni dom

-DANALOCK V3 pametna ključavnica(z-wave in bluetooth)

-POPP, z-wave PIN tipkovnica

-FIBARO FGS-212 rele preklopnik

 

opis projekta

Zaradi specifičnih želja, smo stranki ponudili rešitev v obliki pametne ključavnice v kombinaciji z z-wave sistemom za pametni dom. Tako smo lahko v sistem vključili oddaljeno odklepanje/zaklepanje vrat, spreminjanje PIN kode, integracija vhodnih vrat bloka. 

 

V vhodna vrata smo vgradili Danalock V3 pametno ključavnico, z domofonskim sistemom bloka smo povezali Fibaro FGS-212 modul, pred vhodna vrata stanovanja pa smo namestili Popp PIN tipkovnico. Celoten sistem povezuje Vera Plus krmilnik za pametni dom. Stranka ob prejemu rezervacij, preko telefonske aplikacije pripravi PIN kodo, ki jo gostu posreduje dan pred prihodom. PIN kodo nato ob gostovem odhodu enostavno zbriše. Ob prihodu gosta, stranka prejme obvestilo, da je bila koda uporabljena. Stranka ima možnost vnesti do 20 različnih PIN kod, nanje pa lahko veže prejem različnih obvestil(ločena koda naprimer za vzdrževalce, lastnika...)

 

Stranki rešitev prihrani čas in posledično tudi denar, saj je praktično odstranjena potreba po njegovi prisotnosti na lokaciji. Fleksibilnost z-wave sistema omogoča tudi, da stranka svoj sistem v bodoče lahko sistem tudi razširi in vključi še avtomatizacijo razsevtljave, senzor dima, CO detektor in druge stvari, ki jih ponujajo rešitve za pametni dom.

 

 

text 1-92

    DANALOCK V3 Pametna Ključavnica (Bluetooth, Z-Wave)
    Danalock V3 je pametna ključavnica, ki vam omogoča, da vaša vrata upravljate preko pametnega telefona. Verzija z-wave, bluetooth se lahko uporablja samostojno preko Danalock aplikacije ali v kombinaciji s sistemom za pametni dom.
    Cena z DDV:
    209,90 €
    VERA CONTROL - Vera Plus, Večprotokolni krmilnik
    Vera Plus je vsestranski krmilnik za pametno hišo. Podpira z-wave plus, zigbee, wi-fi in bluetooth protokole za avtomatizacijo doma. Vera Plus je celovita rešitev za vaš dom.
    Cena z DDV:
    189,90 €
    POPP Z-Wave PIN tipkovnica
    Prva PIN tipkovnica za uporabo v z-wave sistemih za pametni dom. Omogoča vnos do 20 4-10 mestnih kod. Koda lahko aktivira prednastavljen scenarij, odpre vrata, aktivira alarm...
    Cena z DDV:
    179,90 €
    FIBARO - Single Switch 2 FGS-213, Enojni on/off preklopnik
    Fibaro Single Switch 2 FGS-213 je enokanalni z-wave on/off preklopni modul, z možnostjo preklapljanja ene naprave, katere maksimalna obremenitev je 2,5 KW.
    Cena z DDV:
    59,90 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih