Povpraševanje
Golfy indoor golf center

REFERENČNI PROJEKT: INDOOR GOLF CENTER

30.11.2018 11:51

Golfy indoor golf center z Novega Mesta je od sedaj opremljen s Fibaro z-wave sistemom za avtomatizacijo. Objekt smo opremili tudi z RFID sistemom pristopne kontrole.

Golfy indoor golf center opremljen s  Fibaro sistemom
Golfy indoor golf center upravlja z-wave
Avtomatizacija Golfy indoor golf centra

INDOOR GOLF CENTER OPREMLJEN S FIBAROM

 

Golfy center za notranje igranje golfa smo opremeili s Fibaro z-wave sistemom za avtomatizacijo. Želje lastnika so bile zagnati čimbolj avtonomen objekt, kjer se zmanjša potreba po nadzoru s strani receptorja oziroma drugih zaposlenih. Hkrati je lastniku omogočen popolen nadzor nad objektom z oddaljene lokacije. Vzporedno smo na objektu postavili še RFID sistem pristopne kontrole, ki strankam centra omogoča dostop do objekta s kartico oziroma kodo.

 

TEHNOLOGIJA

-FIBARO z-wave naprave (Home Center 2 krmilnik, moduli za upravljanje razsvetljave, senzorji za integracijo alarmnega sistema ter avtomatizacijo objekta)

-GLOBAL CACHE IR pretvornik za integracijo TV sprejemnika in klimatske naprave

-IEAST ojačevalec za integracijo avdio sistema

-IP video nadzorne kamere

-DANFOSS LC-13 termostatske glave za integracijo ogrevanja

-WIEGAND RFID sistem pristopne kontrole

 

o projektu

Na objektu je bil s Fibaro senzorji gibanja, senzorji odprtosti/zaprosti okeni in IP video nadzornimi kamerami vzpostavljen sistem tehničnega varovanja. Lastnik ima možnost vklopa ter izklopa alarma na objektu ter z oddaljene lokacije. Prav tako ima vedno na voljo vpogled v dogajanje na objektu preko svojega pametnega telefona. O potencialnih vdorih je obveščen preko obvestil, ki jih prav tako prejme na pamenti telefon. Notranja sirena se v primeru vdora sproži z glasno zvokovno in vizualno signalizacijo. 

 

Z uporabo Fibaro preklopnih modulov ter senzorjev gibanja smo uredili avtomatizacijo razsvetljave. Vzpostavljenih je več scenarijev uporabe, ki omogočajo vklop ter izklop luči vezano na gibanje uporabnikov, čas, ter namen razsvetlitve (ambientalna razsvetljava, zagon centra, izklop centra, nočna razsvetljava).   

 

V center smo vgradili tudi naprave za integracijo multimedijskih sistemov. Te se pretežno uporablja v kombinaciji s centralnimi scenariji za zagon in izklop centra, ki so vezani na prisotnost gostov v centru. Te scenariji so bistvo vgradnje Fibaro sistema v center. Ob prihodu gosta v center, senzorji gibanja zaznajo njegovo prisotnost, vklopijo pa se vse relevantne naprave (avdio/video, luči, ogrevanje), da gost lahko center uporablja nemoteno. Ko gost center zapusti, scenarij avomatizacije spet poskrbi za prilagoditev delovanja naprav v centru.

 

Celoten sistem in vse povezane naprave se znotraj centra uporablja s tablice prirejene za uporabo Fibaro sistema. Z oddaljene lokacije pa lahko lastnik do naprav centra dostopa s svojega pametnega telefona.

 

Za nadzor kontrole pristop je bil neodvisno od Fibaro sistema za avtomatizacijo vgrajen še Wiegand RFID sistem pristopne kontrole. Gostje lahko do Golfy centra dostopajo z RFID kartico in osebno PIN kodo.

 

 

 

text 1-92

    -17%
    FIBARO - Home Center 2
    Home Center 2 je z-wave IP krmilnik z odličnim uporabniškim vmesnikom. Podpira ogromno naprednih funkcionalnosti.
    Stara cena z DDV:
    599,00 €
    Akcijska cena z DDV:
    499,00 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    599,00 €
    FIBARO - Single Switch 2 FGS-213, Enojni on/off preklopnik
    Fibaro Single Switch 2 FGS-213 je enokanalni z-wave on/off preklopni modul, z možnostjo preklapljanja ene naprave, katere maksimalna obremenitev je 2,5 KW.
    Cena z DDV:
    59,90 €
    FIBARO - Double Switch 2 FGS-223, Dvojni on/off preklopnik
    Fibaro Double Switch 2 FGS-223 je dvokanalni z-wave on/off preklopni modul z možnostjo preklaplanja dveh naprav, ki sta vezani na isto stikalo. Maksimalna obremenitev na posamezen kanal je 1,5 KW
    Cena z DDV:
    59,90 €
    FIBARO - Senzor Gibanja FGMS-001-ZW5
    FIBARO FGMS-001 Senzor gibanja je večfunkcijski z-wave senzor, ki je sposoben zaznavanja 4 različnih parametrov(Gibanje, temperatura, svetloba in vibracije). Je nepogrešljiv člen Fibaro sistema, majhen, lahko namestljiv in izjemno lepo oblikovan z-wave modul.
    Cena z DDV:
    59,90 €
    -25%
    FIBARO Door/Window senzor 2 FGDW-002
    Fibaro FGDW-002 je brezžični senzor odprtja in zaprtja vaših oken, vrat, omaric...Senzor deluje na z-wave plus protokolu in se napaja preko baterije. Sestavljen je z dveh delov, trupa in magneta. Meri tudi temperaturo prostora.
    Stara cena z DDV:
    od 49,90 €
    Akcijska cena z DDV:
    od 37,43 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    od 49,90 €
    -25%
    IEAST - StreamAmp AM160, Brezžični večsobni stereo ojačevalec
    StreamAmp AM160 je brezžični class-D stereo ojačevalec podjetja iEast, ki uporabnikov glasbeni sistem spremeni v večsobni sistem predvajanja glasbe. Ojačevalec ponuja vrsto različnih funkcij in je združljiv s Fibaro z-wave avtomatizacijskimi sistemi.
    Stara cena z DDV:
    279,90 €
    Akcijska cena z DDV:
    209,92 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    279,90 €
    GLOBAL CACHE iTach IP2IR Ethernet to IR vmesnik
    iTach IP2IR vmesnik vam omogoča nadzor kakršnegakoli IR elementa, kot je naprimer TV, DVD/Blue-ray, zvočni ojačevalci, preko internetnega omrežja.
    Cena z DDV:
    139,90 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih