Povpraševanje

T: +386 (0)59033409

E:  info@z-home.si

O NAS

 

Z-Home je blagovna znamka podjetja i2G d.o.o., prek katere strankam ponujamo visokotehnološke rešitve namenjene lajšanju vsakdana, povečanju udobja in avtomatizaciji procesov v domu. Smo mlado ambiciozno podjetje z ogromno mero zagnanosti in visokimi cilji. S projektom Z-Home.si želimo pod eno platformo strankam ponuditi celovito rešitev s področja pametnega doma.

 

Z-Wave tehnologija predstavlja ogrodje naših projektov. Cenovna dostopnost, izjemna kvaliteta naprav, enostavnost uporabe in velika fleksibilnost. Tako pri izbiri naprav, kot pri dodajanju naprav drugih protokolov so glavni razlogi, da smo se v podjetju odločili za uporabo z-wave tehnologije. Prav tako se z-wave naprave estetsko zelo lepo prilagodijo danemu okolju. Bodisi z namestitvijo na mesta kjer jih ne vidimo(za stikala, v dozo, električno omarico) ali pa z designom naprav samih.  

 

Glede na želje stranke ponujamo tako rešitve za cel dom, kot tudi rešitve za specifične probleme. Želite avtomatizirati samo luči ali imeti nadzor samo nad porabo energije? Bi vašemu domu radi dodali le element varovanja ali nadzor nad ogrevanjem? Možnosti v avtomatizaciji je veliko. Posvetujte se z nami in predlagali bomo najboljšo možnost za vas.   

 

Ker je v poslovnem svetu zaupanje ključnega pomena, si v podjetju I2G d.o.o. prizadevamo da smo s stranko na vsakem koraku. Pred nakupom, med nakupom in po nakupu. Prav tako imamo v ponudbi samo produkte znamk za katere menimo, da so najboljše, ponujajo pa najbolj kompletno rešitev z najmanj komplikacijami. 

 

PODATKI PODJETJA:

 

I2G, spletna prodaja, distribucija in tehnične rešitve, d.o.o.

 

Matična Številka: 7134444000
Identifikacijska številka za DDV: SI 54523842

 

Transakcijski računi:

Nova Ljubljanska Banka - SI56 0201 1026 2196 543 
Banka Koper - SI56 1010 0005 5508 245  

 
i2G d.o.o.